Home > Referenties

New ID Renovatie
Accessoires
Q Shops Keurmerk
iDEAL Mister Cash

U kunt bij ons betalen met
iDEAL & Mister Cash

Veilig betalen met Buckaroo

Referenties


De bewoners wilden een warme maar moderne sfeer met het karakter van een lounge club. Mede door de strakke witte urban velvet plus gietvloer die door DRT Vloeren is gelegd, komt deze sfeer goed tot zijn recht.

In het woon en lifestyle magazine Eigenhuis & Interieur van Maart stond Villa 1, een villa bedacht en ontworpen door de architect Nanne de Ru van Powerhouse Company. In deze villa ligt een witte gietvloer van het type Urban Velvet van DRT Vloeren.

Deze witte gietvloer geeft volgens het tijdschrift een fenomenaal effect. Het speelt overdag met het zonlicht dat door de vele ramen schijnt en 's avonds neemt het de zacht rood-gele gloed van de ondergaande zon over. En dan te bedenken wat je met verschillende kleuren lampen nog allemaal kan creëren. Een witte gietvloer is dus niet alleen maar wit, het is veel meer dan dat. Deze villa is het perfecte voorbeeld met wat je met een gietvloer kunt doen. Het is het startpunt van elk interieur zowel warm als strak en modern. 

Door te kiezen voor een witte gietvloer wordt de zon echt opgenomen en verspreidt door de hele woning. Daarnaast is de gietvloer van het type Urban Velvet Plus, welke niet verkleurt door uv-straling. Ondanks dat de gietvloer zeer sterk en robuust is, voelt de vloer toch zacht aan. U ziet in het filmpje Steven Sterk dan ook op zijn sokken door het huis lopen.

DRT Vloeren - Randmeer 6, 5347 JW Oss - T: 0412 - 64 25 88 - KvK 16046354 - Btw nr. NL 8067.25.114.B01